Afbeelding

Ingezonden mededeling

De Bever Verhuur – voor een onvergetelijk avontuur!

OUDDORP - Voorheen was De Bever een bedrijf wat zich richtte op de verhuur van vakantiewoningen. Door de vraag om vervoermiddelen door vakantiegasten was het een logische stap om fietsen te gaan verhuren. Wat begon als bijzaak is inmiddels uitgegroeid tot de corebusiness van De Bever. Van heinde en verre komen mensen om een uniek vervoermiddel te huren.

Door Willeke Mierop

Het assortiment bestaat al lang niet meer uit alleen fietsen. Vrij snel volgden elektrische fietsen. Omdat eigenaren Kees en Jolijn Bezuijen altijd al een dienstverlenende instelling gehad hebben én graag zien dat iedereen mee op pad kan, is investeren in unieke vervoermiddelen hen op het lijf geschreven.

Nieuw

Als eerste in de wijde omtrek schaften Kees en Jolijn een jaar of zes terug Segways aan. Een uniek en bijzonder vervoermiddel wat de eerste stap was naar waar het bedrijf nu staat. Met Segways worden begeleide Tours gereden, zodat je ook echt wat van de omgeving ziet. Uniek is ook dat er op eigen terrein instructie, uitleg en training wordt gegeven en geoefenend wordt op eigen parcours.
Al snel werden E-scooters en Lopifits (loopbandfietsen) aan het assortiment toegevoegd. Ook deze vervoermiddelen worden op eigen unieke wijze uitgelegd. Bijna alle vervoermiddelen kunnen completer gemaakt worden met extra’s.
Inmiddels is het assortiment aangevuld met diverse soorten elektrische fietsen, mountainbikes, vrolijke fietsen, bakfietsen voor hond en kind, tandems en fietsaanhangers voor hond en kind.

Mindervalide vervoermiddelen

Uniek voor Nederland is de verhuur van mindervalide vervoermiddelen. Qua verdienmodel uiterst onrendabel, maar vanuit menselijk oogpunt zo’n enorm waardevolle aanvulling! Mensen die al jaren niet gefietst hebben, buiten de groep vielen, nooit mee konden doen, kunnen nu met hun gezin, kinderen, kleinkinderen of met een groep mindervaliden tegelijk op pad.
De gezichten van de mensen die terugkomen maken dit stukje van de verhuur zo veel mooier!
Het is een waardevolle aanvulling op het assortiment en het zorgt ervoor dat de slogan ‘voor een onvergetelijk avontuur’ en het motto ‘iedereen kan meedoen’ dubbel en dwars waargemaakt wordt!
Het is ook mogelijk om een proefrit te boeken. Wordt er vervolgens een mindervalide vervoermiddel gekocht, dan wordt de proefrit verrekend.

Onderhoud

De Bever Verhuur is dealer van diverse merken. Onderhoud wordt uitgevoerd in eigen beheer. Ook voor onderhoud aan uw vervoermiddel (fiets, e-bike, bakfiets of Lopifit) kunt u dus een beroep op De Bever doen. 

Toekomst

In de toekomst zal De Bever zich blijven inzetten voor vervoermiddelen op maat. Wij worden blij van mensen die met een glimlach onze locatie verlaten, nadat ze hun vervoermiddel aan het eind van de rit weer bij ons ingeleverd hebben. Kijk op www.debever.com voor het aanbod en om te reserveren!
Tot snel!