Afbeelding

Feestelijke start bouw laatste fase DOCK187 in Middelharnis

Algemeen

MIDDELHARNIS - Op dinsdag 12 juli werd de start van de bouw van 34 woningen en appartementen DOCK187 fase 5 in Middelharnis met een officiële handeling gevierd. 

De vertegenwoordigers van de gemeente Goeree-Overflakkee, de toekomstige bewoners van DOCK187 fase 5 en andere genodigden werden feestelijk ontvangen door ontwikkelaar Gebroeders Blokland en aannemer Roggeband Bouw BV. Bij aanvang van deze bijzondere zomermiddag heeft directeur René Biesheuvel van Gebroeders Blokland een toespraak gehouden. Hierna was het tijd om de bouw officieel in te luiden. Een viertal symbolische palen werden met een grote hamer de grond in geslagen door wethouder Daan Markwat van de Gemeente Goeree-Overflakkee, een toekomstige bewoner, directeur Arco Wijkhuijs van Roggeband Bouw BV en René Biesheuvel. Bij dit officiële moment hief het aanwezige gezelschap het glas voor een voorspoedige bouw van de woningen en appartementen. Na de toespraak van de wethouder was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de toekomstige buren.

Gebroeders Blokland is de ontwikkelaar van deze laatste fase van het nieuwbouwproject DOCK187 in Middelharnis. DOCK187 zal uiteindelijk bestaan uit 134 woningen waarvoor in 2012 een overeenkomst is gesloten tussen de gemeente en Gebroeders Blokland. Met deze fase komt er een einde aan een ontwikkel- en bouwperiode van ruim 10 jaar. De voorgaande vier fases zijn inmiddels opgeleverd en met deze vijfde fase wordt deze woonwijk afgerond. Op dit moment staat er nog één appartement te koop. Meer informatie is te vinden op www.dock187.nl.