Afbeelding

Fit4lady viert 12,5-jarig jubileum

SOMMELSDIJK - Zaterdag 2 juli vierde Fit4lady Goeree-Overflakkee haar 12,5-jarig jubileum met een prachtige en sportieve dag, samen met de leden.

Op 1 januari 2010 opende Fit4lady haar deuren met een nieuw concept van maar een half uur kracht- en cardiotraining speciaal voor vrouwen. “Dit was even wennen maar werd al snel omarmd. En dat blijkt: een aantal dames die in 2010 lid werden, zijn nog steeds lid of zijn weer terug gekomen”, aldus Fit4Lady. “Wat maakt Fit4lady zo uniek? Waarom kiezen vrouwen voor Fit4lady en houden ze het ook nog eens vol? Heel simpel: de vrouwen zelf zijn de kracht van Fit4lady. Ze zorgen voor een positieve en sportieve vibe. Sporten voor je gezondheid, maar dan wel no nonsens en gezellig in een laagdrempelige omgeving. Zo wordt sporten niet alleen een must, maar ook nog eens een feestje om te doen.” 

Zaterdag 25 juni was een dag die het team niet snel zal vergeten met een marathon voor een goed doel: Stichting Taai, die zich  inzet voor het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en uiteindelijke genezing van Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Stichting Taai zelf was ook aanwezig met een fotografe. “Als hekkensluiter mochten eindelijk de mannen na 12,5 jaar van het circuit ‘genieten’ om zelf eens mee te maken hoe het is en wat wij vrouwen nou eigenlijk doen. Vervolgens kwam sabreur Cees Breederland met zijn heerlijke rabarberchampagne de toost inluiden. Een prachtig jubileum met stralende leden en een waanzinnige opbrengst van bijna 1000 euro voor stichting Taai”, besluit het Fit4Lady team. “Dit smaakt zeker naar meer. Op naar ons volgend jubileum, ladies.”