Daan Moerkerk van De Vogel (Foto: Tamara de Groot/MyObjective).
Daan Moerkerk van De Vogel (Foto: Tamara de Groot/MyObjective).

Hoofdsponsor De Vogel: 'Bewegen én ontspannen'

GOEDEREEDE - Adviesgroep De Vogel is hoofdsponsor van het Havenconcert in Goedereede. Met Fitr, een programma om in beweging te komen, presenteert De Vogel zich tijdens het concert in het eerste weekend van juli.

Daan Moerkerk legt uit waarom het advieskantoor zich als hoofdsponsor aan het Havenconcert heeft verbonden: "Wij voelen ons betrokken bij de regio en dragen graag ons steentje bij aan dit muzikale evenement. Dat het Havenconcert een regionaal evenement is voor jong en oud is een reden des te meer om dit waardevolle initiatief te ondersteunen."

"Bij De Vogel zijn we al meer dan een halve eeuw in beweging voor onze klanten. We vinden het ook belangrijk dat iedereen zelf in beweging komt en gezond is. Daarom zijn we gestart met Fitr. Fitr is het duwtje in de rug om in beweging te komen en in beweging te blijven. We willen iedereen laten ontdekken hoe fijn het is om je fit te voelen. Met Fitr dragen we bij aan een gezond Goeree-Overflakkee met vitale inwoners, ondernemers en medewerkers."

"Bij voldoende beweging hoort ook ontspanning. Het Havenconcert is daar een mooi voorbeeld van. Daarom nodigt De Vogel graag iedereen uit voor dit muzikale evenement aan de haven. Wij zeggen: kom in beweging en geniet van een ontspannende avond aan de haven van Goedereede. Fitr-leden ontvangen we op ons terras."

Meer weten over Fitr? Ga naar www.devogel.nl/fitr of bel 0187-497111.