(Foto: Tamara de Groot/MyObjective).
(Foto: Tamara de Groot/MyObjective).

Ruim 250 ondernemers bezoeken Zomerborrel

MIDDELHARNIS - Afgelopen donderdag 23 juni was het tijd voor de achtste editie van de Zomerborrel. Tijdens dit netwerkevenement ontmoetten ruim 250 eilandelijke ondernemers elkaar bij Brasserie ’t Vingerling aan de haven van Middelharnis. De Zomerborrel is een gezellige gelegenheid om bij te praten met bekenden en om nieuwe mensen te leren kennen. Bovendien is het leuk elkaar te treffen voordat de zomer begint.

De Zomerborrel, die elk jaar meer mensen trekt, is een initiatief van Visser & Visser en Adviesgroep De Vogel. Tijdens dit evenement is er geen programma, het gaat vooral om het netwerken en de gezelligheid. Jan Peter Robijn (Adviesgroep De Vogel) en Steef Visser (Visser & Visser), organisatoren vanaf het eerste uur, bieden graag een platform voor ondernemers op het eiland om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Jan Peter Robijn: "Het is mooi om op deze manier ondernemers met elkaar te verbinden en onderlinge contacten te onderhouden. We vinden het belangrijk dat het economisch goed gaat en blijft gaan met het eiland."

Steef Visser vult aan: "Het was een spetterende avond met prachtig weer, een super sfeer, heerlijk eten en drinken. Het netwerkevenement was na drie jaar weer een hoogtepunt voor ondernemend Goeree-Overflakkee. We kijken tevreden terug op een mooie editie van de Zomerborrel."