Nieuwe blokfluitgroep van start bij Vrolijke Fluiters

MELISSANT - Bij de Vrolijke Fluiters in Melissant wordt na de zomervakantie weer een nieuwe groep blokfluitleerlingen gevormd. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar die graag blokfluit willen leren spelen en noten willen leren lezen zijn van harte welkom.

Er wordt gebruik gemaakt van aantrekkelijk lesmateriaal en diverse muzikale spelletjes. Binnen de lessen is ook aandacht voor een juiste houding en ademhaling. Het seizoen loopt van september tot mei en wordt afgesloten met een muzikaal spel waarin zowel de geleerde stof als leuke, nieuwe onderwerpen aan de orde komen.

Aangezien blokfluitles in groepsverband plaatsvindt, kan de les tegen gereduceerd tarief gegeven worden. De groep start na de zomervakantie.

Blokfluitles is niet het enige professionele muziekonderwijs dat bij de familie De Lange in Melissant gegeven wordt. Ook voor les op de dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hobo en fagot kunt u hier terecht. Deze lessen worden wel op individuele basis gegeven.

Vraag nog voor de vakantie vrijblijvend meer informatie aan via tel. 0187-602620 of stuur een e-mail naar aj-delange@kpnmail.nl