Afbeelding
Foto:

Gospelkoor InTouch zoekt (project)leden!

SOMMELSDIJK - Gospelkoor InTouch verzorgt zaterdag 12 november een concert waarin het koor de musical ‘Experiencing God’ uitvoert.

“Graag komen wij in contact met zangeressen en zangers die met ons deze prachtige musical willen uitvoeren”, aldus het bestuur. Volgens de mensen van InTouch is dit een mooie gelegenheid voor mensen die het zingen in een koor weer op willen pakken. Maar ook mensen die nooit in een koor hebben gezongen, kunnen kennismaken met het optreden in een koor. Wie graag mee wil zingen in de musical op 12 november kan zich opgeven als projectlid. “Voor 60 euro krijg je de muziek en ben je iedere donderdag welkom op de repetities van 20.00 tot 22.00 uur in de Exoduskerk in Sommelsdijk”, aldus de uitnodiging van het bestuur.
Wie de smaak te pakken krijgt, die kan voor een totaalprijs van 80 ook meezingen met het kerstconcert op zaterdag 17 december.
Aanmelden kan via het contactformulier op de website www.gospelkoor-intouch.nl of stuur een mailtje naar info@gospelkoor-intouch.nl