Snelle Wielers Den Bommel in actie voor KNGF

REGIO - Vanaf donderdag 30 juni t/m zaterdag 2 juli gaan de Snelle Wielers uit Den Bommel een fietstocht maken van maar liefst 410 km. Er wordt gestart in het Belgische Putte en vervolgens worden drie etappes verreden om op zaterdag te finishen bij het drielandenpunt in Vaals. Naast het sportieve doel om deze tocht te voltooien is er een groter doel wat de Wielers willen halen, namelijk een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar fietsen voor KNGF Geleidehonden.

De negen deelnemers (Henri, Peter, Petrick, Marco, Ron, Johan, Leon, Carlo & Patrick) zijn al geruime tijd bezig met alle voorbereidingen voor deze fietstocht. Hotels zijn geboekt, bagagedroppingen zijn gepland, de bus voor de terugweg uit Vaals is geboekt, vele trainingskilometers worden gemaakt en uiteraard zijn de mannen heel druk bezig om sponsoren te vinden. Alle fietsers staan die dagen extra stil bij het feit dat zelfstandig zijn niet altijd vanzelfsprekend is. Door middel van de inzamelingsactie dragen de sportievelingen bij aan de opleiding van een geleidehond. 

KNGF Geleidehonden wil zoveel mogelijk mensen een beter leven geven met een speciaal opgeleide hond. Zij zijn hiervoor grotendeels afhankelijk van giften en nalatenschappen. "Maak ook het verschil voor mensen met een (visuele) beperking en steun deze actie", aldus KNGF. De fietsers zijn persoonlijk te benaderen om de sponsoring te bespreken, dit kan als particulier, maar uiteraard ook als bedrijf. Voor vragen en/of donaties kan contact worden opgenomen met Miranda de Vette via telefoonnummer 06-18 25 62 42 of via een mail aan bampdevette@hotmail.com.