Het pand van New Harvest Inn
Het pand van New Harvest Inn

Wyatt Easterling uit Nashville terug bij New Harvest Inn

OUDDORP - Goereese zangeres Clementine heeft een album opgenomen in Nashville: Letting Go. Deze is geproduceerd door Nashville's hit songwriter, producer & performer Wyatt Easterling. De samenwerking is zo goed bevallen dat ze nu vaker internationaal als duo optreden.

Wyatt komt in juni naar Nederland en zal samen met Clementine een paar concerten geven. Vrijdag 24 juni geeft hij een intiem concert bij New Harvest Inn te Ouddorp. De afgelopen twee jaar heeft hij gewerkt aan een nieuw album: From Where I Stand, dat hij voor het eerst hier zal spelen. 

Na zijn werk in de uitgeverswereld omarmt Wyatt het leven tegenwoordig weer als troubadour, gefocust op het brengen van zijn muziek en verhalen direct aan het publiek.

De datum van het concert is vrijdag 24 juni 2022. Toegang: 10 euro, vooraf te koop in New Harvest Inn. Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur.
Meer informatie: www.wyatteasterling.com en www.clementine.fm. New Harvest Inn is te vinden aan de Raadhuisstraat 19 en 21 in Ouddorp.