De Ouddorpse Reddingsbrigade (ORB) zoekt versterking

OUDDORP - De Reddingsbrigade Ouddorp zit te springen om nieuwe enthousiaste lifeguards. Om deze reden organiseert de Reddingsbrigade (ORB) het evenement: ‘Wordt lifeguard voor een dag!' op zaterdag 4 juni.

Tijdens dit evenement wil de Reddingsbrigade geïnteresseerden kennis laten maken met het werk als Lifeguard en hoopt hen enthousiast te krijgen om zich ook in te gaan zetten. Het evenement zal plaatsvinden bij Reddingspost het Flaauwe werk op het strand van Ouddorp.
Geïnteresseerden kunnen door middel van diverse activiteiten zelf kennis maken met het werk van de Reddingsbrigade. Naast enkele vaardigheden op het strand, krijgt men ook een uitgebreid kijkje in de Reddingspost, om tot slot te ervaren het dynamische inzet gebied van de Ouddorpse Reddingsbrigade te verkennen.
De Reddingsbrigade nodigt een ieder uit voor het middagprogramma, dat start om 13.30 uur, waarin er verschillende uitdagende workshops worden georganiseerd. Voor de pers wordt er ook een rondleiding gegeven door de reddingspost, waarin alles verteld wordt over de werk van een Lifeguard.

Locatie: Reddingspost het Flauwe Werk, Strand Westerduinpad, Westerduinpad 2 (naast strandpaviljoen Paal 10), Ouddorp