Nieuws uit de bibliotheek

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de zeven vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de zeven vestigingen.

In de workshop macramé laat Elma Pluim deelnemers kennis maken met macramé. Onder het genot van een kop koffie of thee en een lekker stuk taart gaan deelnemers hierna zelf aan de slag met het maken van een mooie plantenhanger. Ervaring is niet nodig. De workshop is op zaterdag 11 juni van 10:30 tot 11:30 uur in Bibliotheek in Middelharnis. Kosten hiervoor zijn 20 euro (incl. materialen, koffie en taart).

Film Un Triomphe

Kijk op woensdag 1 juni naar de film 'Un Triomphe', gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Hij wordt verrast door het daar aanwezige acteertalent. De film draait om 20.00 uur in Strandtheater Houtenkaap in Ouddorp. Kaartjes voor leden kosten 5 euro en voor niet-leden 7,50 euro. Reserveren kan bij de balie in de bibliotheek of via www.bzhd.nl