Afbeelding

Musicalgroep RGO speelt Peter vóór Pan

MIDDELHARNIS - Nog een paar weken wachten en dan wordt de aula van RGO College aan de Koningin Julianaweg in Middelharnis opnieuw omgetoverd tot een mooie theaterzaal, met verduisterende gordijnen, professionele theaterbelichting, een groot podium en een echte balletvloer. Maar liefst 28 leerlingen van de musicalgroep van RGO College én RGO Beroepscampus staan te trappelen om het publiek een mooie avond te bezorgen.

En dat daar hard voor gewerkt is op de dinsdagmiddagen na schooltijd, licht regisseur Jora Mohlmann graag toe. "Dit jaar brengen we de voorstelling ‘Peter vóór Pan’, een vrolijke en ontroerende familievoorstelling over kinderen die het liefst zo snel mogelijk groot willen worden en over hebzuchtige volwassenen die juist wanhopig op zoek zijn naar hun tweede jeugd. Je maakt kennis met Peter Pan en met zijn grote tegenstander kapitein Haak."

Iedereen kan meedoen

"Het leuke van het maken van theater op de RGO is dat er voor degenen die niet willen acteren, maar wel graag meewerken aan de totale productie, ook mooie dingen te doen zijn. Voor alle onderdelen zijn er altijd gelukkig weer mensen bereid leerlingen te begeleiden en hun handen uit de mouwen te steken. Zo hebben diverse ouders én een oma in de kostuumploeg, onder leiding van docent beeldende vorming Ivonne van Buuren, weer prachtige kostuums gemaakt. Voor het regelen van de rekwisieten en de grime konden we weer bouwen op RGO-collega Jeanette Nagtegaal en Sonja Mansueti. De algehele organisatie ligt in handen van Tamara Maliepaard." 

Kaartverkoop

In totaal worden er 5 voorstellingen gegeven: 1 try-out voorstelling voor brugklasleerlingen op woensdag 15 juni, 2 middagvoorstellingen voor basisschoolleerlingen op donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni, 2 avondvoorstellingen voor iedereen: donderdag 16 juni 19.30 uur en vrijdag 17 juni 19.30 uur. De voorstellingen vinden plaats in het gebouw van RGO College, Koningin Julianaweg 54. Toegangskaarten voor de musical voor donderdagavond 16 en vrijdagavond 17 juni om 19.30 uur zijn voor 7 euro per stuk te verkrijgen via: Keyzer Shoes & Trends in Middelharnis, boekhandel Dekker & Van Esbroek in Middelharnis en Primera in Middelharnis. Ze zijn ook te verkrijgen per e-mail via musical@rgomiddelharnis.nl, aan de deur en in de aula van RGO College.
Meer informatie over kaartverkoop: www.rgomiddelharnis.nl/musical.