Avondvierdaagse Middelharnis-Sommelsdijk

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Na 2 jaar van afwezigheid door COVID 19, hebben de Stichting Hart van Goeree-Overflakkee, de Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk en de Sommelsdijkse Dorpsraad de handen ineen geslagen en gaan zij de avondvierdaagse organiseren in Middelharnis en Sommelsdijk. De avondvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni 2022. 

Aan deze avondvierdaagse is een goed doel gekoppeld. De netto opbrengst wordt geschonken aan de Stichting ALS. ALS is een ingrijpende spierziekte, die nog steeds niet te genezen is en waarvoor veel geld nodig is om het onderzoek op genezing te bevorderen. De organisatie hoopt dan ook op veel deelnemers om dit goede doel te ondersteunen. Er kan worden gewandeld in drie categorieën, te weten 3, 5 en 10 kilometer. De eerste drie avonden wordt er gestart om 18.45 uur en de laatste avond start de 3 en 5 kilometer om 19.00 uur en de 10 kilometer om 18.15 uur. De start vindt iedere avond plaats vanaf het Diekhuusplein te Middelharnis. Er zijn prachtige routes samengesteld langs de mooiste plekken in en rond Middelharnis en Sommelsdijk. 

Digitaal inschrijven kan nu al op de website van Stichting Hart van Goeree Overflakkee, www.hartvangoereeoverflakkee.nl. Ook kunnen deelnemers zich inschrijven op dinsdag 31 mei vanaf 18.00 uur op het Diekhuusplein. Kosten van inschrijving bedragen 5 euro voor de vier avonden. Voor een ieder die de avondvierdaagse volbrengt, ligt er een mooie herinnering klaar. Verder is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers voor de betreffende avonden. Dit mag ook één avond zijn, maar het liefst alle vier. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via mail: c.vandrenth@hartvangoereeoverflakkee.nI of j.mastenbroek8@upcmail.nl.