Vrienden van Zuidwester bestaat 20 jaar

MIDDELHARNIS - De Vrienden van Zuidwester, een stichting die extra aandacht vraagt voor mensen met een beperking die zijn toevertrouwd aan de zorg bij Zuidwester, bestaat dit jaar 20 jaar. De stichting organiseert activiteiten die samen met de begeleiders en cliënten van Zuidwester worden opgepakt. De Vrienden van Zuidwester bieden cliënten dat beetje extra waarvoor geen of onvoldoende budget beschikbaar is. Iedereen kan Vriend worden. Voor meer informatie zie www.vriendenvanzuidwester.nl

Ook voor de cliënten was de afgelopen corona pandemie een hele vervelende periode met weinig of geen activiteiten en/of bezoek. "Het is dan ook weer hoog tijd dat we iets leuks gaan organiseren" laat de stichting weten. En dat komt mooi uit, want dit jaar staat in het teken van het twintigjarig bestaan. Dit jaar organiseert men een groot spel- en sportevenement (Beleef- en beweegdag) voor en mét alle cliënten in alle regio’s. 

Voor iedere doelgroep is er een programma dat aansluit bij en afgestemd is op de mogelijkheden van die doelgroep. Het programma op Goeree-Overflakkee vindt op 18 mei plaats. "We hopen op een grote opkomst zodat we een mooi feestje kunnen vieren mét zoveel mogelijk cliënten", meldt de stichting.