Column: Een zonnetje aan de hemel

Kunt u ook zo genieten van het heerlijke weer? Wij wel. Een lekkere wandeling over het strand of in het bos, een terrasje pakken of een heerlijk ijsje eten, daar worden wij erg gelukkig van.

Ook aan anderen merk ik dat het mooie weer goed doet. Die vitamine D zorgt voor een positieve sfeer. De afgelopen meivakantie was dit goed te merken tijdens Koningsdag. Hier in Dirksland werd de jaarlijkse braderie georganiseerd, waar veel bezoekers op af kwamen. Toen wij zelf een rondje deden kwamen de blije gezichten en fijne sfeer ons tegemoet. 

Zo fijn, want eindelijk mocht het weer na de vervelende coronatijd. Iedereen genoot met volle teugen. 

Op school kun je de leerlingen niet blijer maken dan met de zon. Wanneer de zandbak weer open kan, kun je kleuters vergelijken met het beeld van koeien die de eerste keer de wei in mogen. Die zandbak blijft favoriet, maar vergeet ook het stoepkrijt niet.

Onze knul geniet ook van het mooie weer. Zoals u hierboven kon lezen van de buitenactiviteiten met ons gezin, maar zeker ook van het fietsen. Met zijn aangepaste fiets rijdt hij de zon tegemoet. Zo fijn om hem zo te zien genieten.

Wat ons betreft mag de zon wel een poosje aanhouden en dan voor het gewas een druppel regen in de nacht. Goed compromis lijkt me.

Geniet lekker van de zon die de aankomende dagen hoog aan de hemel staat en van elkaar.