Markt rondom de Beth-El Kerk

STELLENDAM - Op zaterdag 21 mei organiseert de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam een markt rondom de Beth-El Kerk aan de Voorstraat. De markt wordt gehouden van 9.30 tot 15.00 uur.

Het aanbod is heel divers: versgebakken vis, patat/snacks, terras, gebakskraam, verkoop boerenkaas, tweedehands kleding en hoedjes, boeken, speelgoed en spellen, gereedschap en elektra, verkoop van kaarten en handwerk. Voor de kinderen is er een springkussen, de schiettent en leuke kinderactiviteiten. De zendingscommissie en de evangelisatiecommissie zijn ook op de markt en ook de kapsters zijn weer aanwezig. Er kan een rondje meegereden worden in de nieuwe brandweerwagen van brandweer Stellendam en ook kan er weer oud ijzer worden ingeleverd.

Het inleveren van rommelmarktspullen is mogelijk op maandag 16 mei van 18.30 tot 20.30 uur in de Beth-El Kerk. Het gaat alleen om kleding/hoeden, boeken, speelgoed/knuffels, spellen, gereedschap en elektra. Andere spullen kunnen in verband met de beperkte ruimte niet worden aangenomen.