Afbeelding

Bijeenkomst Café GEZIeN GO over drugs en verslaving

Algemeen

REGIO - Aan de hand van actuele thema’s organiseert Café GEZIeN GO bijeenkomsten, waar kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom.

Op donderdagavond 12 mei 2022 vanaf 19.30 tot ongeveer 21.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats met het thema: Drugs en Verslaving in het (kleine) gebouw van CSG Prins Maurits, Kon. Julianaweg 55 in Middelharnis. Youz en de Gemeente Goeree-Overflakkee nemen de deelnemers mee in de wereld van drugs en verslaving bij kinderen/jongeren aan de hand van een interactieve lezing. 

Het voorkomen van een verslaving is natuurlijk beter dan verslaafd raken. Wat zijn de signalen van drugsgebruik? Wat doe je als je die signalen ontdekt bij je kind? Hoe blijf je dan in gesprek? Wanneer heeft je kind of jijzelf hulp nodig en waar vind je die? Allemaal vragen waarover deze avond met elkaar in gesprek kan worden gegaan. Aanmelden kan via: cafegeziengo@gmail.com.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Diana Kievit, via bovengenoemd e-mailadres. Of volg Café GEZIeN GO voor meer info op Facebook en Instagram: @cafegeziengo.