Afbeelding

De Ouwe Stempel is verhuisd naar het Zandpad

MIDDELHARNIS - Het pand aan de Schoolstraat werd echt te klein en dus verhuisde De Ouwe Stempel naar het Zandpad op d’n Diek. Eigenaresse Hennie van der Hoek is er blij mee: “We hebben nu zoveel meer ruimte.” De winkel werd vorige week donderdag officieel geopend.

De Ouwe Stempel is een bekende naam geworden bij winkelend Goeree-Overflakkee. Voor meubels en woonaccessoires met een landelijke, chique uitstraling wist men de winkel goed te vinden. “Het was een knusse winkel, maar het werd echt te klein in het oude pand”, geeft Hennie van der Hoek als belangrijkste reden voor de verhuizing. “We hebben zes weken lang heel hard gewerkt op de nieuwe locatie aan het Zandpad 68. We moesten veel verven en ook hebben we een aantal tussenwandjes gezet. De winkel moest wel in onze stijl worden gebracht.” De nieuwe, ruime winkel bevalt uitstekend. “Als ik door de paden loop dan denk ik ‘wat een ruimte’, dat was bij de vorige locatie wel anders.”

De Ouwe Stempel heeft nu in totaal zo’n 240 vierkante meter winkeloppervlak, inclusief een ‘bovenverdieping van 60 vierkante meter. Meer ruimte betekende in dit geval ook uitbreiding van het assortiment. “We verkopen nu veel meer meubels, zoals kasten, eettafels, stoelen en banken”, vertelt de eigenaresse. “We verkochten soms al wel meubels, maar dat ging vooral via de webshop. Voordeel is dat we de meubels nu ook echt kunnen laten zien aan de klanten. Dat geeft toch een beter beeld dan wanneer ze alleen een foto zien.” De nieuwe locatie heeft nog een ander voordeel. “We hebben sinds de verhuizing een ruimer aanbod aan verlichting, die ook nog eens veel beter tot zijn recht komt door het hoge plafond.”

De nieuwe winkel werd donderdag geopend door het zoontje van Hennie. Hij knipte een lintje door en een vriendinnetje liet een ballon op. Ook op de nieuwe locatie weet men De Ouwe Stempel meteen goed te vinden. “Het is afgelopen weekend heel erg druk geweest”, vertelt Van der Hoek. “Het is fijn om te zien dat we de afgelopen jaren toch iets moois hebben opgebouwd.”