Afbeelding

DVV’09 wint van Flakkee

DIRKSLAND - DVV’09 heeft de thuiswedstrijd tegen Flakkee om weten te zetten in een overwinning.

De omstandigheden waren zaterdagmiddag fantastisch. Stralend zonnetje, veel publiek en een mooie grasmat. Het was zaterdag eenrichtingsverkeer, het spel speelde zich met name af op de helft van Flakkee. Na eerst wat plaagstootjes van Dirkslandse kant was het na ongeveer 20 minuten spelen Bart Jelle van Dam die zijn ploeg op een 1-0 voorsprong schoot. DVV had zichzelf in het zadel kunnen helpen door voor rust nog een paar keer te scoren, maar in de afronding zat het niet mee.

In de tweede helft groef Flakkee zich nog verder in en ging DVV opzoek naar een ruimere voorsprong. Ook na rust slaagden de Dirkslanders er vrij snel in het net te vinden. Een voorzet van De Geus werd door Ramon de Man beheerst afgemaakt. In de absolute slotfase kreeg Flakkee nog een strafschop die raak werd geschoten. Dit bracht de spanning nog heel even terug, maar al vrij snel vond de scheidsrechter het genoeg geweest en was de overwinning van DVV'09 een feit.