Lions Club Goeree-Overflakkee brengt Quiz bordspel uit

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Lions Club Goeree-Overflakkee brengt dit jaar het Goeree-Overflakkee Quiz bordspel uit. De vragen gaan over geschiedenis, cultuur, sport, ondernemend GO en algemene wetenswaardigheden. Kortom: een gezelschapsbordspel van 'weet je wel', 'hoe was het ook alweer?' en 'o ja, dat is waar ook'. Hoofdsponsor is Jumbo Sperling.

Het Quiz bordspel was eerder al een groot succes op Schouwen-Duiveland. De winkelwaarde van het spel zal 24,95 euro bedragen. De opbrengst van de actie is bestemd voor Stichting Kairos. Deze stichting voorziet in de maatschappelijke opvang van kwetsbare jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar op Goeree-Overflakkee en helpt hen door middel van een intensieve begeleiding te werken aan een volgende stap in hun woon- en levenssituatie.

Bedrijfsnaam en logo op de kaart

Voor ondernemers is het mogelijk hun bedrijf op de kaart te zetten met een plaats op het spelbord. Daarnaast is een gepersonaliseerde of eigen set spelkaarten met eigen vragen als onderdeel van het familiespel mogelijk. Dit geldt trouwens ook voor particulieren. De kosten van een naamsvermelding of logo op drie speelkaarten bedragen 125 euro. Een plaats op het spelbord kost 250 euro. "Het spel komt in oktober beschikbaar en is bij uitstek een uniek eindejaarsgeschenk" aldus Lions Club Goeree-Overflakkee.
Op de website: https://goereeoverflakkee.lions.nl zijn zowel de flyer als de sponsorformulieren te vinden. Formulieren kunnen ingezonden worden naar goeree.overflakkee@lions.nl