Afbeelding

“Sursum Corda” feliciteert gouden en zilveren jubilarissen

Algemeen

Dirksland - Recent vierde het Christelijk Gemengd Koor “Sursum Corda” het jubileum van een aantal leden, onder wie enkele gouden jubilarissen.

Het koor, opgericht in 1929, staat onder leiding van dirigent Kees Villerius en viert in oktober van dit jaar haar 93-jarig bestaan. Een aantal leden is het grootste deel van die tijd lid geweest. Recent werd stil gestaan bij het 50-jarig huwelijksjubileum van Corrie Vogelaar. Zij mocht kortgeleden het jubileum samen met haar man en kinderen vieren. Corrie is al vele jaren lid en was, als voorzitster, 12 jaar lang het boegbeeld van de verenging.

Ook Atie van het Geloof en Sjaan van Wijk jubileerden. Zij waren respectievelijk 25 en 50 jaar lid van Sursum Corda. Atie vervult al vele jaren een bestuursfunctie en ook Sjaan heeft zich in het verleden ingezet voor het bestuur. Alle jubilarissen werden toegesproken door de voorzitter en kregen uit zijn handen een passend cadeau en een prachtige bos bloemen aangereikt.

Het koor zingt een breed scala aan christelijke psalmen, gezangen en liederen en schuwt daarbij uitstapjes in een andere taal niet. Men repeteert iedere donderdagavond in “Onder de Wiek” te Dirksland van 19:30 tot 21:30 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom, laat het bestuur weten. Wie dat wil, kan de repetities vrijblijvend bijwonen, bellen met 0187-492329 of mailen naar sursumcordadirksland@gmail.com.