Fitr Start Running clinic

GOEREE-OVERFLAKKEE - Voor wie wil starten met hardlopen en fit de zomer wil ingaan, organiseert Fitr (Adviesgroep De Vogel) in samenwerking met AV Flakkee de Fitr Start Running clinic. Een programma speciaal voor de beginnende loper. Op een laagdrempelige manier kan iedereen kennis maken met de sport, dit alles onder begeleiding van ervaren trainers.

De trainingen bestaan uit een warming-up, loopscholingsoefeningen, interval en cooling-down. Van een minuut hardlopen afgewisseld met een minuut wandelen naar 5 km hardlopen, en dat in twaalf weken. "Sporten is gezond voor lichaam en geest, het is heerlijk om na een drukke dag even te bewegen. Dat kan alleen maar is nog leuker met z’n allen bij AV Flakkee. Vrienden en familie zijn van harte welkom", aldus de organisatie.
De eerste avond start op maandag 4 april om 19:30 uur vanaf de atletiekbaan van AV Flakkee (Oostplaatseweg 1 in Middelharnis). Deze avond bestaat uit een korte introductie met aansluitend de eerste training. De inschrijfkosten zijn € 50,00. Leden van Fitr ontvangen een exclusieve korting van 20%. Daar staan 12 leuke lessen onder begeleiding van ervaren trainers, ervaring met hardlopen en een mooie herinnering tegenover.

Samenwerken

"Als lokale onderneming werken we graag samen met andere bedrijven, stichtingen en verenigingen rondom het thema gezondheid’’, vertelt Fleur Felsbourg van Adviesgroep De Vogel. ‘’We vinden het belangrijk sportieve evenementen in de regio te ondersteunen en te stimuleren. De Start Running clinic sluit goed aan bij Fitr, ons gezondheidsinitiatief dat bewegen beloont. Met Fitr ben je actief bezig met je gezondheid en ga je lekkerder in je vel zitten. Hiermee willen we klanten, ondernemers en bedrijven in beweging brengen en dit bewegen langer vol te houden.‘’
Inschrijven kan via de website van AV Flakkee: www.avflakkee.nl