Inzameling en collecte Werkgroep Oost-Europa Middelharnis

MIDDELHARNIS - Zaterdagmorgen 2 april tussen 9.30 en 11.30 uur zal er weer in de loods aan de Industrieweg te Middelharnis inzameling van goederen worden gehouden, bestemd voor de armen in Roemenië. Op de tafels staan collectebussen voor bijdragen ter bestrijding van de vervoerskostenDe inhoud van deze collectebussen zal op 2 april geheel bestemd zijn voor hulp aan de vluchtelingen uit de Oekraïne in Roemenië.

Het binnengekomen geld zal worden overgemaakt naar de Baptisten Gemeente in Cluj-Napoca, waar de tussenpersoon, broeder Petru Morrar, al sinds vele jaren ouderling is. De benodigde spullen voor de vluchtelingen zullen ter plaatse worden gekocht. Er zijn ook verkooptafels met groenten, fruit, eieren, kaas, koek, en andere producten aanwezig.

Goederen die kunnen worden ingeleverd zijn: goed functionerende koelkasten en ander bruikbaar witgoed, nette kleding, breiwol, incontinentiemateriaal en andere hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, huishoudelijke spullen, nog goed werkende keukenmachines en elektrisch tuingereedschap, natuurlijk wel in goede staat en werkend. Ook eenpersoonsbedden, beddengoed en eenpersoons matrassen, en ander (klein) meubilair kan worden gebracht. Voor ander meubilair graag even contact opnemen. Alle goederen graag schoon, onbeschadigd en bruikbaar inleveren.

Meer informatie is te vinden op www.oosteuropa-werkgroep.nl. Voor vragen, tips en andere zaken kan men mailen naar info@oosteuropa-werkgroep.nl.