Afbeelding

Flessenactie van Floor voor ‘Johan tegen MS’

Algemeen

MIDDELHARNIS - Floor Boom (8 jaar) uit Middelharnis hoorde over Johan van Driel en de actie JohantegenMS’. Ze wilde Johan heel graag helpen om zijn doel te behalen: een stamceltransplantatie in Moskou, waarmee hopelijk zijn ziekte MS tot stilstand kan worden gebracht.

Floor kwam op het idee om statiegeldflessen te gaan verzamelen. Ze hoopte in elk geval 30 euro op te halen en was dan ook blij verrast met de opbrengst van 150,00 euro. Dit werd mogelijk door vele gulle gevers, mensen die appten dat Floor flessen kon komen ophalen of ze zelfs wel even thuis wilden brengen. Voor de lange rij wachtenden achter haar bij de flessenautomaat had Floor wel een oplossing. Ze vertelde de mensen waarom ze zoveel flessen in te leveren had, waarop deze alleen maar konden reageren door hun eigen flessen ook af te staan voor het goede doel.

Johan gaat uiteindelijk op 8 april niet naar Rusland maar naar India toe voor de stamceltransplantatie. Bij overhandigen van de opbrengst van de flessenactie vertelde Johan dat het volledige bedrag, op een paar honderd euro na, bij elkaar is. Op www.johantegenms.nl kan nog steeds gedoneerd worden. Floor en haar familie wensen Johan veel succes en heel veel beterschap.