Afbeelding
Foto: TIMPHOTO

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

Algemeen

DIRKSLAND - Op zaterdag 2 april om 20.00 uur geeft Martin Mans een orgel- en samenzangconcert in de Hervormde Kerk in Dirksland.

Het concert maakt deel uit van een paasserie voor de Stichting Kerk in Actie. Het project dat centraal staat tijdens de serie is ‘Hoop voor jongeren in Beiroet’. Er is een collecte voor deze doelgroep die in een politiek instabiel land leeft, waar winkels leeg zijn en geen geld gepind kan worden. Bijzonder is de hulp die geboden wordt om jongeren perspectief te bieden. 

Martin heeft een orgelprogramma samengesteld met de mooiste passie- en paasliederen zoals: ‘’t Is middernacht en in de hof, Als ik in gedachten sta, O hoofd, bedekt met wonden en Op die heuvel daarginds.’ Hij is een gevarieerd programma met geliefde improvisaties die de orgelliefhebber zeker zullen aanspreken. Aansluitend is bij enkele improvisaties samenzang van de liederen.

Locatie: Hervormde Kerk, Ring 2, Dirksland; Aanvang 20.00 uur; Deuren open 19.30 uur; Toegang € 10,-. Reserveren kan op www.martinmans.nl of op www.zingenindekerk/passion40daagse