DVV'09 zegeviert in Abbenbroek

Regio - Voor de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft moest DVV’09 zaterdag 12 maart jl. op bezoek bij Abbenbroek. De ploeg van Voorne-Putten bevindt zich in de middenmoot van de afdeling en wist recent een knappe 0-1 zege bij OHVV te boeken. Daardoor stond DVV op scherp.

Waar DVV de afgelopen weken nogal eens matig aan de wedstrijd begon, was er zaterdag sprake van een echte bliksemstart. De Dirkslanders klapten er bovenop en al binnen twee minuten lag de bal in het netje. De thuisploeg was nog maar amper van deze klap bekomen of de volgende treffer was alweer een feit. De thuisploeg, die individueel over goede kwaliteiten bezit, had moeite om tot uitgespeelde kansen te komen en moest hopen op slippertjes van Dirkslandse zijde. In de 15e minuut werd de wedstrijd uiteindelijk al beslist (0-3). De score zou voor rust zelfs nog met twee doelpunten verder opgevoerd worden (0-5).

De tweede helft was van duidelijk mindere kwaliteit. De energie bij de thuisploeg leek er aardig uit en de echte scherpte bij DVV was er ook vanaf. Uiteindelijk wist DVV nog een doelpunt te scoren en werd de wedstrijd met 0-6 beslist.