In memoriam

Dhr. Johannes Visbeen

-Hans-

05-10-1933 - 12-02-2022

Op 12 februari 2022 jl. is op de leeftijd van 88 jaar overleden, onze oud- en erevoorzitter dhr. Hans Visbeen. Dhr. Visbeen is vele jaren zeer betrokken geweest bij onze vereniging en was o.a. als bestuurslid van 1977 t/m 1980 penningmeester en van 1986 t/m 1995 voorzitter van de club. Bij zijn aftreden als voorzitter werd dhr. Visbeen door de leden van de club benoemd tot erevoorzitter van de vereniging. Dhr. Visbeen was ook lange tijd de verbindende schakel tussen de vereniging en onze trouwe hoofdsponsor Transportbedrijf Visbeen te Nieuwe Tonge.

Dhr. Visbeen wilde met “zijn” N.T.V.V. niet alleen een gezellige vereniging vormen, waar iedereen zich thuis kan voelen, maar ook zo goed mogelijk presteren en zo hoog mogelijk voetballen. Na zijn aftreden als voorzitter en bestuurslid richtte hij samen met dhr. Kruit en dhr. v.d. Velde de stichting “Vrienden van N.T.V.V.” op, die sponsorgelden bijeenbracht om verschillende faciliteiten rondom de selectie van de club mogelijk te maken en de club sportief op een hoger plan te brengen. Van deze sponsorgelden werd er indertijd o.a. ook veldverlichting aangebracht op het hoofdveld.

De droom van dhr. Visbeen om N.T.V.V. zo hoog mogelijk te laten voetballen werd, tijdens een onvergetelijk en zeer bijzonder jubileumjaar waarin alles samenviel, op Tweede Pinksterdag 2001 gerealiseerd: als eerste Flakkeese zaterdagvereniging promoveerde N.T.V.V. na een bij v.v. Melissant gespeelde en met 1-5 overtuigend gewonnen beslissingswedstrijd tegen v.v. Stellendam naar de 1e klasse K.N.V.B.

Helaas is onze club inmiddels weer teruggezakt naar de lagere regionen van het amateurvoetbal, maar de sfeer binnen de vereniging is nog altijd bijzonder te noemen en velen vinden er op trainingsavonden en wedstrijddagen hun plezier.

Dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend, nemen wij afscheid van dhr. Visbeen.

Wij wensen zijn dierbaren veel sterkte toe onder deze droevige omstandigheden.

Bestuur en leden voetbalvereniging N.T.V.V.