Kernactiviteiten

DEN BOMMEL

Creatieve middagen voor kinderen

Christielle Wagemaker organiseert magische, creatieve en verbindende activiteiten voor kinderen. In de voorjaarsvakantie is er een echte indianencirkel; een gezellige vakantiemiddag met onder andere schminken, vuur maken, hoofdtooi maken, goud zoeken en nog meer. De indianencirkel vindt plaats op dinsdag 1 maart 2022 op het strandje van Den Bommel van 13.00-15.00 uur. Kosten: 10,00 euro. Uiteraard wordt er voor drinken en wat lekkers gezorgd. Iedereen mag verkleed komen. Op donderdag 3 maart is er op dezelfde tijd en plaats een magische kindercirkel, een creatieve middag met onder andere vuur maken, toverstaf maken, toverdrankje en spreuken leren, schat zoeken en nog veel meer. Alle kinderen zijn van harte welkom. Christielle Wagemaker is te vinden op Facebook en Instagram via @metChristielle.

GOEREE-OVERFLAKKEE

Hersenstichting bedankt gevers en vrijwilligers

In Ouddorp is in de week van 31 januari tot en met 5 februari gecollecteerd voor de Hersenstichting. Deze collecte heeft het mooie bedrag van 1579,12 euro opgebracht. Ook in Sommelsdijk en Middelharnis werd gecollecteerd voor de Hersenstichting. De enthousiaste inzet van vele collectanten heeft 3.430,20 euro opgeleverd. De Hersenstichting bedankt een ieder voor zijn of haar bijdrage. Wie de collectant gemist heeft, is altijd welkom om een gift over te maken op NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting, Den Haag of kan doneren via www.hersenstichting.nl. Op de website is meer informatie over het werk van de Hersenstichting te vinden.

NIEUWE-TONGE

Mannensamenzang

Vrijdag 17 juni 2022 is er in de Dorpskerk van Nieuwe-Tonge een samenzangavond voor mannen. Het Sliedrechts Mannenkoor ‘Ichtus’, onder leiding van Martin Zonnenberg is bij deze avond aanwezig. Peter Wildeman begeleidt het zingen op orgel. Er worden psalmen en geestelijke liederen gezongen. De entreeprijs is 10 euro. Aanmelden via mannenzangnt@gmail.com. Alle mannen zijn van harte uitgenodigd om deze mooie avond mee te beleven. Na de samenzangavond is er gelegenheid om wat te drinken in Elim.

OUDDORP

Kleedjesmarkt Koningsdag

Koningsdag 2022 (27 april) organiseert Oranjevereniging Ouddorp weer de traditionele Kleedjesmarkt in de ring van Ouddorp. Deze markt wordt georganiseerd voor jong en oud; een ieder die oude of nieuwe spullen wil verkopen, is van harte welkom. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan zich het beste opgeven bij de organisatie. Dit kan via de website www.oranjeouddorp.nl of lecajora@kpnmail.nl (ook voor info kunt u mailen naar dit adres). De organisatie meldt dat ook mensen die hun muziekinstrument willen bespelen, van harte welkom zijn.

SOMMELSDIJK

Bingo

Zaterdag 26 februari is er een bingo VAN DE O-G-O in wijkgebouw De Zwaluw, Sperwer 55 te Sommelsdijk. De bingo start om 13.30 uur, de zaal is open om 13.00. Een kopje koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden elf rondes gespeeld voor 6,50 euro. Daarnaast nog negen gratis prijsjes. In de pauze is er verkoop van twee extra rondes voor 1 euro per ronde. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom. QR code en mondkapje zijn niet meer nodig.

STELLENDAM

Nieuwe datum kipverkoopactie

Helaas kon de kipverkoopactie van de de Hersteld Hervormde gemeente in Stellendam van zaterdag 19 februari door omstandigheden niet doorgaan. Inmiddels is de nieuwe datum bepaald op zaterdag 12 maart. Alle reeds gedane bestellingen schuiven automatisch door naar deze nieuwe datum. Eventuele nieuwe bestellingen kunnen nog tot en met 5 maart worden doorgeven aan Patricia van Bruinisse, per mail (patricia_vreeswijk@hotmail.com), per app of telefoon (06-30722505). De prijzen zijn: vijf kilo kipfilet voor 37,50 euro en vijf kilo kipdijvlees voor 32,50 euro. Bestellingen kunnen worden opgehaald op zaterdag 12 maart tussen 9.00 en 10.00 uur bij de Beth-El kerk, Voorstraat 108. Graag gepast betalen. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Poelier Troost uit Hellevoetsluis.