Afbeelding
Foto:

Programma Stichting Inloophuis De Boei

OUDDORP – Voor de komende maanden heeft men bij Inloophuis De Boei weer een gevarieerd programma samengesteld. De lezingen beginnen iedere keer om 13.00 uur.

Iedere tweede en vierde dinsdag van de maand is het Inloophuis open van 10.00 tot 16.00 uur. Rond 12 uur kan de zelf meegebrachte lunch genuttigd worden. In de maanden juli en augustus is het inloophuis gesloten.
22 februari is er een lezing door voormalig oncoloog dr. Paul van der Velden. Het onderwerp is ‘Klaar met behandelingen en hoe daarna verder”.
8 maart een lezing door Jan Verhage en Adriana v.d. Velden. Jan geeft een presentatie over historie van de fiets en biedt de mogelijkheid om op een later tijdstip een korte route op het eiland te fietsen. Adriana is trainster van ReCoVeRy en biedt mogelijkheden om te gaan wandelen/hardlopen op eigen niveau.
22 maart is er een Workshop kaarten maken door Elly Moerkerke. Om de creativiteit op peil te houden of te verbeteren, biedt Elly een workshop kaarten maken aan.
12 april: Paasbloemschikken door Dineke van Katwijk. Deze middag kan men gezellig bloemschikken en gastvrouw Dineke verzorgt dit. Brengt u wel een mesje en een snoeischaar mee?
26 april is er een lezing door Yvonne Paridaens van Xtreme. Een lezing over de massagemethodiek met daarna een beperkte mogelijkheid om een massage te ondergaan.
Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar info@deboeigo.nl of bel 06-19721167.

De bijeenkomsten worden gehouden in gebouw de Overkant, Dijkstelweg 33 in Ouddorp.