Belastingservice van de FNV

GOEREE-OVERFLAKKEE - De FNV Belastingservice biedt leden van de FNV de gelegenheid hun aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen. 

Een afspraak kunt u zelf maken online via www.afspraakmakenfnv.nl vanaf 15 februari 2022. Tevens kunt u een afspraak maken via het landelijk telefoonteam, tel. 088-368 0368, dat bereikbaar is vanaf 15 februari op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur of op telefoonnummer 06-51 67 52 14 bereikbaar op woensdag 16 en 23 februari tussen 17.00 en 21.30 uur. De voicemail wordt niet beantwoord.

Bij het maken van een afspraak en op de invullocatie dient u een geldig lidmaatschapsnummer bij de hand te houden. De aangifte-invulling vindt plaats in het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis.
Mochten onverhoopt de coronamaatregelen niet toelaten om uw aangifte op locatie in te vullen dan bestaat net als voorgaande jaren de mogelijkheid uw aangifte te laten verzorgen per telefoon.

“Nieuwe invullers zijn van harte welkom in ons team. Vind je het leuk anderen te helpen en beschik je over vaardigheden met de computer meld je dan aan. De FNV biedt je de mogelijkheid opgeleid te worden. Neem gerust contact met ons op via bovengenoemde telefoonnummers”, aldus de organisatoren.