Afbeelding

Prijswinnaars week 4 van Winteractie Ouddorp Centrum bekend

Algemeen

OUDDORP – De Winteractie in Ouddorp Centrum is al weer over de helft. Voor week vier zijn weer 27 prijswinnaars getrokken. De laatste twee weken van de actie zijn ingegaan. Er kan dus nog even gespaard worden voor prachtige prijzen. Aan het einde van de actie zullen er ook nog eens drie hoofdprijswinnaars getrokken worden.

De ondernemers feliciteren iedereen met hun gewonnen prijs. De prijswinnaars krijgen aankomende week per e-mail bericht over waar de prijs opgehaald kan worden, deze mail is nodig om de prijs op te kunnen halen. De volgende winnaars winnen een BIZ Ouddorp Centrum Cadeaubon t.w.v. € 20,- in te leveren bij alle ondernemers van Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ: Maarten Achterberg, Margot Westhoeve, Fam. Flikweert, M.A. Boshoven, L. Kolff, Petra Bosloper, Annie Westdijk, Mieke van Meenen, Jessica Bosland en Patrick Nuij. Jose van Gennip kan iets moois uitzoeken met de @C Fashion Boutique Giftcard t.w.v. € 15,-. Yvonnne Wagebaert mag heerlijk gaan lunchen met de lunchbon t.w.v. € 20,- van In de Keulse Pot. Sarah Zonneveld snijdt voortaan de mooiste plakken kaas met de Boska kaasschaaf van Kaashandel Dammers. Renate Slikboer wint een Body Bar op Bamboe Zeephouder t.w.v. € 15,90 van 4 Total Beauty. Kelt van Rij kan lekker gaan dineren met een cadeaubon t.w.v. € 25,- van Grill and More. Carolien Breur wint een cadeaubon t.w.v. € 10,- van Baby Spa Piuravida. Alie Trieller mag gaan shoppen met een cadeaubon t.w.v. € 25,- bij Jouw Marktkraam Ouddorp. Marleen ’t Hart kan gaan puzzelen met een puzzel van Ouddorp t.w.v. € 20,- van Bruna Ouddorp. Joyce Keesmaat kan gaan shoppen met een cadeaubon t.w.v. € 30,- bij Modestudio Le Joujou. E. van den Berg kan in de prachtig verbouwde Jumbo boodschappen gaan doen met een cadeaubon t.w.v. € 35,- van Jumbo Sperling. Floor van Heukelen wint een cadeaubon t.w.v. € 20,- van Akershoek Fietsen. Anouk v/d Sluis wint een cadeaubon t.w.v. € 20,- bij Echte Bakker Akershoek. Fam. Van Helden en Xandra Elenbaas winnen een prachtige Sjaal t.w.v. € 25,- bij FF Happy Fashion. Claire Roukema wint een cadeaubon en sjaal, samen ter waarde van €34,95 bij Plezand. M. van Koppen (€ 15,-) en Liesbeth Tanis (€ 10,-) kunnen een bloemetje halen met de cadeaubon van Bloem en Groencentrum.

Kijk op de social mediapagina’s van Ouddorp Centrum om de prijzen van aankomende week te bekijken. De prijzen en winnaars zijn onder voorbehoud van typfouten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.