(Foto: archief Eilanden-Nieuws)
(Foto: archief Eilanden-Nieuws)

Huising lijsttrekker CDA, ‘sterk team vanuit het hele eiland’

Algemeen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het CDA Goeree-Overflakkee gaat vol enthousiasme en vertrouwen met een sterk team van 25 mensen de komende gemeenteraadsverkiezingen tegemoet. De huidige fractievoorzitter Daniël Huising is voor het eerst ook lijsttrekker. Opvallend is het aantal nieuwe en jonge mensen dat zich verkiesbaar stelt; meer dan de helft van de kandidaten is nieuw op de lijst. De kandidaten komen vanuit het hele eiland, vrijwel alle dorpen zijn vertegenwoordigd.

Lijsttrekker Daniël Huising uit Sommelsdijk heeft zich de afgelopen vier jaar als raadslid met name hard gemaakt voor de onderwerpen waar veel (jonge) gezinnen direct mee te maken hebben. Het aanpakken van de verkeersveiligheid en bereikbaarheid, een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving met ruimte om te spelen en bewegen en voor een sterk sport- en verenigingsleven. In de top vijf van de lijst staan verder Dirk Pijl, Tim Jochems, Henk van Putten en Tea Both-Verhoeven. Daarna volgen Edwin van Os, Liesbeth Keijzer-Westhoeve, Jan Boeter, Ellen van Rossum en Natalie Mijnders-Breure.

“Met dit diverse en sterke team vanuit het hele eiland gaat het CDA Goeree-Overflakkee als échte lokale partij vol enthousiasme en vertrouwen de verkiezingen tegemoet. Het streven is om na het mooie resultaat bij de vorige verkiezingen nu de grootste partij te worden. Om zo met nog meer volksvertegenwoordigers door te bouwen aan een eiland dat we op de best mogelijke manier doorgeven aan volgende generaties. Samen met de inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen.”