START ALPHA CURSUS GOEDEREEDE

GOEDEREEDE - De Alpha cursus is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over het leven of het christelijk geloof en daarover met elkaar in gesprek wil gaan. Ontmoeten, vragen en ontdekken staan daarbij centraal. Binnenkort start de Alpha cursus in Goedereede.

Tijdens de Alpha cursus worden allerlei thema’s besproken zoals: ‘Is er meer? Wie is Jezus? Waarom stierf Jezus? Bidden, waarom en hoe?' Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Bij de Alpha cursus ben je met al je vragen welkom. Sommige mensen zijn bekend met de kerk, maar willen graag beter begrijpen hoe alles zit. Ook zijn er mensen die de kerk niet van binnen kennen en nieuwsgierig zijn. Wie je ook bent, hartelijk welkom. 

Heb je interesse, heb je vragen of wil je je aanmelden? Dat kan via EC@hervormdgoedereede.nl of via Whatsapp (06-57324381). Men hoopt donderdag 27 januari 2022 te starten, mits de coronamaatregelen dat toelaten. Meld je in ieder geval aan, dan wordt je op de hoogte gehouden van de startdatum.