Afbeelding
Foto:

Hand in hand

‘Hoe de toekomst er ook uitziet, met mijn hand in de Zijne is het volkomen veilig.’ Vertrouwen en overgave lopen als een rode draad door deze bundel korte verhalen.

Aan de hand van de vier seizoenen van het leven worden herkenbare, alledaagse situaties beschreven. In ieder verhaal zit iets van kleine of grotere zorgen en moeilijkheden. Door deze verhalen heen glinstert hoop en vertrouwen.

Voor wie bang is als hij aan de toekomst denkt heeft de schrijfster een bemoedigende boodschap: “De hemelse Vader staat ons altijd bij. (…) Niet alleen als we tot Hem roepen, maar ook op die momenten wanneer we het zelf niet doorhebben. Hij pakt onze hand en zegt: ‘Wees niet bang. Ik help je.” (n.a.v. Jes. 41:13).

Hand in hand
en andere verhalen
2021, uitgeverij De Banier
144 blz., € 14,99 (E-book € 7,99)

Het Grote Atlas Puzzelboek 2

Voor wie enthousiast wordt van kaartlezen en houdt van puzzelen: Het Grote Bosatlas Puzzelboek 2 is uit. Van de eerste editie werden meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Dit succes daagde de samenstellers uit tot het maken van een vervolgdeel met nog meer nieuwe kaarten en puzzels.
Al puzzelend reis je de hele wereld over. Van knusse Nederlandse provinciestadjes tot Oosterse metropolen. De ontdekkingsreis is verdeeld in vier thema’s: Nederland, Op Reis, Europa en De Wereld. Geschiedenis speelt uiteraard ook een rol in dit leerzame puzzelboek. Nieuw toegevoegd in deze uitgave zijn de rebussen.
Het Grote Bosatlas Puzzelboek 2 is een samenwerking tussen makers van de Bosatlas en Denksport.

Het Grote Atlas Puzzelboek II
Peter Vroege en Tjeerd Tichelaar
2021, uitgeverij Keesing Nederland BV
160 blz., € 14,99

Craft Dates – een boek vol ideeën om samen te craften 

Gezellig samen craften - in de kerstvakantie of zomaar op een doordeweekse dag. Wie inspiratie en ideeën zoekt voor een leuke craft-date, inclusief lekkers voor bij de koffie of lunch, kan terecht bij Petra, Lidy, Miriam en Bregje, de samenstellers van dit creatieve en inspirerende boek. Via het concept ‘Meet – Share – Create’ delen de makers meer dan 25 zelfmaakprojecten. Met inpak- en stylingtips, handige adressen en lekkere recepten. Een greep uit de projecten: Miriam’s omhaakte accubakken, Lidy’s Canadese appeltaart, Bregjes XL infinity sjaal met een twist en Petra’s chique sandwiches. Een leuk klusje is het garen verven. Met een witte bol wol, lauw water, azijn en wat voedingsmiddelenkleurstof verf je simpel, met behulp van de magnetron, de mooiste garens.
Wie een leuke Craft-Date wil delen of een leuk project wil laten zien kan dit doen in de Craft Dates Community.

Craft Dates
Meet-share-create
Samenstelling: Eline Penninkhof
2018, uitgeverij Luitingh-Sijthoff
144 blz., € 17,50

Afbeelding
Afbeelding