Afbeelding
Foto: MyObjective

Zijn, Mens en Organisatie bestaat 12,5 jaar

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op 9 december 2021 bestaat Zijn, Mens en Organisatie 12,5 jaar. Inmiddels heeft Zijn, Mens en Organisatie zich ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf. Naast het van oorsprong zijnde personeel- en organisatieadviesbureau, biedt zij ook coaching aan. Deze coaching is gericht zowel op kinderen als op volwassenen.

Vele klanten weten de weg naar Zijn, Mens en Organisatie te vinden, soms voor tijdelijke begeleiding, maar ook voor een wat langer traject. Deze trajecten zijn gericht om meer uit jezelf of organisatie te halen. In onze visie begint het met zelfkennis en daarmee het kennen van de sterke eigenschappen en de talenten. En voor bedrijven is dit de optelsom van alle aanwezige talenten en sterke eigenschappen. Wij adviseren uiteraard ook over andere HR-gerelateerde onderwerpen.

Oprechte persoonlijke tijd en aandacht is waar wij voor staan. Het niet alleen zeggen, maar ook laten ervaren. Klanten waarderen ons vanwege het persoonlijke en deskundigheid en geven ons gemiddeld een dikke 8 voor onze dienstverlening.

We houden er van om net dat beetje extra te geven en buiten de gebaande paden te gaan. Het levert mooie resultaten op. Maar bovenal voldoening als mensen en organisaties weer gaan floreren.

De bedrijfsnaam Zijn, Mens en Organisatie is in eerste instantie een verwijzing naar ons geloof. Alles waar we voor staan, vindt zijn oorsprong in onze Bron. Daarnaast willen wij ook bijdragen aan het ‘zijn’: mensen en organisaties tot hun recht laten komen. Dat wij zo ver zijn gekomen, kunnen wij alleen maar aan God toerekenen. Wij zijn dankbaar dat we mogen dienen in Zijn Koninkrijk.

Overigens is het geen voorwaarde om christen te zijn om bij Zijn, Mens en Organisatie aan te kloppen. Bij ons is er geen oordeel; je mag komen zoals je bent.

Naast particuliere en zakelijke klanten, begeleiden wij per jaar een aantal mensen op pro deo basis. Wij zijn waarde gedreven en 1 van die waarden is omzien naar elkaar. We merken dat onze andere klanten graag hier een financiële bijdrage aan willen leveren zodat wij de andere medemens onbaatzuchtig kunnen ondersteunen. Hier zijn wij ongelooflijk trots op.

Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen en meer dan prettige samenwerking.

Ons team bestaat uit:

Ruth de Landmeter: ons creatief talent; zij is het brein achter onze vele posts en van onze zakelijke klanten op social media. Brenda Korteweg is naast de administratie ook inzetbaar als HR-assistent bij onze klanten. Annemieke van Brussel, oprichtster, is als HR-professional inzetbaar voor zowel adviestrajecten als voor interim-opdrachten en als coach.

Wilt u kennis maken met onze dienstverlening, vraagt u dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. De eerste tien aanmeldingen krijgen een persoonlijke verrassing naar aanleiding van ons jubileum.

Mail naar mail@zijnmensenorganisatie.nl of kijk op www.zijnmensenorganisatie.nl of bel naar 0187-217500.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding