Krassend het jaar uit bij ‘De Ronde Boom’

SOMMELSDIJK - Na bijna 30 jaar de traditionele kerstbomenactie te hebben voortgezet is het tijd voor iets nieuws: het Feestmaand Krasfeest bij ‘De Ronde Boom’.

Innovatief zijn, meegaan met de tijd, dat is wat Herman en Marjolein de Blok graag doen.’ Inspelen op de markt, maar altijd de klant centraal stellen’ vertelt Herman de Blok. Met die gedachte en de bijzondere tijd die wij als samenleving sinds maart vorig jaar doormaken dachten wij ‘We moeten iets nieuws verzinnen waarbij we lokale ondernemers kunnen steunen en tegelijkertijd ons gehele klantenbestand tegemoet kunnen komen, kunnen verrassen’ aldus Marjolein de Blok. Juist in tijden als deze is het belangrijk om aantrekkelijk te blijven en te vernieuwen. Bovendien, wat is er leuker dan je klanten in de decembermaand in het zonnetje te zetten en een echt feestmaandgevoel mee te geven? Na veel opties op tafel te hebben gelegd was daar dan onze nieuwe actie geboren: Krassend het jaar uit bij ‘De Ronde Boom’!

De gehele decembermaand krijgt u bij elke 20 liter brandstof maximaal 1 kraskaart. Iedere kraskaart geeft recht op een specifiek cadeau of een tweede kans. Een kraskaart is eenmalig geldig en kan tot 31 december 12.00 uur ingeleverd worden. Per winkelbezoek kunnen maximaal 3 kraskaarten gelijktijdig ingeleverd worden. 

Er kunnen leuke prijzen gekrast worden zoals een heerlijke Mars of blikje Red Bull, maar bijvoorbeeld ook een Rituals Shower Gel of een wijnpakket. Daarnaast zullen er 12 uitverkorenen zijn die Oudejaarsdag eind van de middag bij ‘De Ronde Boom’ zelf verwacht worden voor het persoonlijk ophalen van een prijs boven de 100 euro. Deze prijswinnaars staat een feestelijk onthaal te wachten en wellicht een gloednieuwe wasmachine, verwenpakket of een weekendje weg. Alle prijzen zijn ingekocht bij lokale ondernemers. “Wij hopen dat we er ondanks de corona-maatregelen een feest van kunnen maken in december, dat onze klanten zich gewaardeerd voelen, wij voor een ieder net dat beetje extra kunnen betekenen en dat we al krassend het jaar uitgaan naar een mooi, gezond en gelukkig 2022!”, aldus de ondernemers.