Afbeelding

Tuinshop De Watertoren en Tuinmaterialen
Goeree-Overflakkee verder als Tuinmaterialen GO

GOEREE-OVERFLAKKEE - Tuinshop De Watertoren en Tuinmaterialen Goeree-Overflakkee slaan de handen ineen en gaan verder onder de naam Tuinmaterialen GO. Beide bedrijven zijn opgericht in 2020 en zijn gericht op de handel in werkelijk álle tuinmaterialen.

"Beide bedrijven hebben een flinke groei doorgemaakt. Echter, waar de een wat kennis tekort kwam, ontbrak het de ander aan faciliteiten. Daarom zijn we als concurrenten in gesprek geraakt", aldus Pieter Herweijer, die tot voor kort Tuinshop de Watertoren runde. "Al snel bleek dat we samen een goede match zijn en hebben we de fusie in gang gezet."

Vanuit het hoveniersbedrijf dat Herweijer al jaren heeft, komt er maar liefst 25 jaar ervaring en een enorme dosis kennis vanuit het hoveniersvak bij. Pieter Herweijer heeft een deel van de werkzaamheden voor het hoveniersbedrijf afgebouwd vanwege zijn gezondheid. "Maar wat ik graag doe is klanten adviseren, creatieve oplossingen bedenken voor de tuin van de klant." Door zijn creatieve drive gaat er dus een frisse wind waaien bij Tuinmaterialen GO.

"'Tuinmaterialen GO for it!' is ons motto. Voor onze klanten, zowel zakelijk als de particulier gaan we voor het beste resultaat en doen we net een stapje meer", aldus Willem Peter de Ruijter, die de winkel in Sommelsdijk al enige tijd runt. "We willen onszelf onderscheiden als specialist - in tuinmaterialen - en een willen we een begrip zijn op Goeree-Overflakkee. Zo blijven we bijvoorbeeld de 3D tuinontwerpen kosteloos aanbieden om uw droomtuin tot in detail te visualiseren."

De Ruijter vervolgt: "Regelmatig krijgen we klanten binnen die een tuin laten ontwerpen, maar nog geen hovenier hebben gevonden voor de uitvoering. Daarin kunnen we een schakel zijn. We zijn daarom op zoek naar 'partners'. Klanten die bij ons in de winkel komen kunnen kiezen uit een database aan hoveniersbedrijven in de regio die het werk voor ze kunnen uitvoeren. Voor onze partners (hoveniers) hanteren we speciale kortingen. Zij profiteren van onze scherpe inkoop en we voorzien ze van het juiste advies en inspiratie voor de materialen. Daarin kunnen we compleet ontzorgen. Of het nu gaat om een partij tegels, tuinhout, of een doosje schroeven. We leveren werkelijk álles. Ook is het mogelijk om als hovenier of aannemer samen met uw klanten geheel vrijblijvend onze showroom te bezoeken onder het genot van een kopje koffie."

Tuinmaterialen GO gaat voor een nieuwe, frisse uitstraling. Daar hoort een dito showroom bij, gevestigd aan de Westelijke Achterweg 59-61 in Sommelsdijk. De Ruijter: "Daarom hebben we een nieuw logo gelanceerd en wordt de komende tijd de gehele showroom verbouwd en zal er nóg meer te zien én te beleven zijn."