Kernactiviteiten

DIRKSLAND

Contributie IJsclub 

Ondanks de weer toenemende corona-besmettingen heeft het bestuur van de IJsclub Dirksland besloten om toch de contributie weer langs de deur op te halen. Mevr. Nellie Melissant is daarom druk bezig dit in Dirksland te realiseren. De buitenronde wordt afzonderlijk door de penningmeester aangeschreven met het verzoek om het contributiebedrag over te maken. De kosten voor de IJsclub gaan gewoon door zoals verzekeringen, vastrecht Eneco en bankkosten. "Vorig jaar hebben enkele (nieuwe) schaatsliefhebbers de contributie via de bank overgemaakt zonder hierbij hun adres te vermelden; zodat we nu niet weten waar de contributiebrief heen moet. Heeft u vorig jaar betaald en dit jaar geen bericht ontvangen wilt u dan even contact opnemen met de penningmeester van de ijsclub op aw.zoon@gmail.com. We gaan ervan uit dat de bedankjes minimaal zijn en dat we weer een gezellige winterperiode mogen beleven op de ijsbaan aan de Westhavendijk", aldus het bestuur van de IJsclub.

Bingo met geldprijzen

Donderdag 11 november wordt er in de Victoriahal weer een bingo met geldprijzen georganiseerd. U kunt zich weer opgeven met QR-code of geldig vaccinatiebewijs. Bij binnenkomst mondkapje op en ook als u van uw plaats loopt. Opgeven kan via 06-20213165. De zaal is open vanaf 18.45 uur. Aanvang bingo: 19.30 uur. De Victoriahal is te vinden aan de Philipshoofjesweg 57a.

MELISSANT 

Klaverjasmiddag

Woensdag 10 november is er weer een klaverjasmiddag in de horeca van de golfbaan. Inschrijven kan vanaf 13.00 uur. Aanvang 13.30 uur. Kosten € 3,-. Telefonisch inschrijven kan via 0187-605060.

OOLTGENSPLAAT

Verkoop been- en ondermode

Voor een ruim assortiment aan been- en ondermode moet u in Ooltgensplaat zijn. Marianne panty’s, ondergoed van het merk Beeren, diverse (werk)sokken, leggings en maillots. Een mooie bijkomstigheid: 20% is voor de zending (ZGG). Voor meer info kunt u contact opnemen met K. van Gurp. Tel: 0187-632764 of 06-12916064. E.mail: tavangurp@kliksafe.nl

OUDDORP

Oliebollenactie ‘Prinses Amalia’

Zaterdag 13 november hoopt de Chr. Peuterspeelzaal ‘Prinses Amalia’ uit Ouddorp weer de jaarlijkse oliebollenactie te houden. De verse oliebollen zullen vanaf 9.00 uur verkocht worden bij de hervormde kerk in Ouddorp. De opbrengst komt volledig ten goede aan de peuterspeelzaal. “Draagt u ook een steentje bij aan de toekomst van onze kinderen? Bedankt namens de peuters!”, aldus de organisatoren.

VVV bij 55+ club

Op woensdag 10 november komt Mirna Bogert van de VVV/Eilandmarketing Goeree Overflakkee een presentatie geven bij de 55+. Aan het eind van de middag hoopt ze nog een kleine quiz te doen. Locatie Dorpstienden. Aanvang 14.00uur. Opgeven is niet nodig maar bij binnenkomst moet wel een QR code worden getoond plus identificatiebewijs.

SOMMELSDIJK

Bingo O-G-O

Zaterdag 13 november is er weer bingo van de O-G-O. De bingo begint om 19.30 uur in het wijkgebouw van de Zwaluw. Sperwer 55 en de zaal is open om 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden elf ronden gespeeld voor € 6.50. Daarnaast nog negen gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van twee extra rondes voor € 1.- per ronde.. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

STELLENDAM

Oliebollenverkoop

Voor zaterdag 27 organiseert de Hersteld Hervormde Gemeente van Stellendam een oliebollenverkoop. De oliebollen kunnen per zak besteld worden (5 oliebollen voor 3,50 euro) en 3 zakken (in totaal 15 oliebollen) voor 10 euro. Bestellen kan tot en met 22 november a.s., via 06-83705315 of via koersb@outlook.com (via de mail wordt er altijd een ontvangstbevestiging gestuurd) of via de flyer. Op zaterdag 27 november a.s. tussen 9.00 en 10.00 uur kunnen de bestellingen afgehaald worden bij de Beth-El Kerk. Graag contant en gepast betalen. Naast de oliebollen kunt u ook rollen snoep kopen voor de zending en zijn er ook weer prachtige fotokaarten te koop. Namens de activiteitencommissie wordt u dit keer ook koffie of thee aangeboden.