Afbeelding

GO Church komt bijeen in Middelharnis

Algemeen

MIDDELHARNIS - GO Church beleefde op 17 oktober na lange tijd haar eerste samenkomst in Middelharnis.

Zo´n 60 volwassenen en 20 kinderen bezochten deze feestelijke dienst met als thema ´God brengt ons samen´. In de Emmauskerk te Middelharnis werden liederen en gebeden in zowel Nederlands, Arabisch en bijvoorbeeld Tigrinya gezongen.

GO (Goeree Overflakkee) Church heeft als doel relaties te leggen tussen mensen met allerlei verschillende culturen en achtergronden. Als multiculturele gemeenschap zoekt zij dan ook verbinding met elkaar door de verbinding die wij hebben gekregen met God door Christus.

Tijdens de korte dienst waarin Tonn den Otter (pionier van GO church) sprak klonk het zachte geroezemoes van vertaling vanuit Nederlands naar verschillende talen. Er waren bezoekers met verschillende achtergronden zoals land van herkomst, kerk denominatie en/of cultuur. Het merendeel van de bezoekers was van Nederlandse afkomst.

Het was mooi om tijdens de aansluitende maaltijd waarbij iedereen iets had meegenomen de onderlinge ontmoetingen mee te maken tussen mensen en de kinderen met elkaar te zien spelen.

Lijkt het je leuk om eens een dienst mee te vieren of betrokken te raken bij GO church? Kom eens langs tijdens een viering of ga naar www.gochurch.nl.

De eerstvolgende viering zal op 14 november om 15.00 uur plaatsvinden in de Emmaüskerk te Middelharnis (Kon. Julianaweg 64). Het thema zal zijn: ‘Meer dat we ooit kunnen vragen of zelfs bedenken.’