Afbeelding

Massagepraktijk Groen Wellness gestart

MIDDELHARNIS - De massagepraktijk van Loes Groen bevindt zich op de benedenverdieping van een drive-in woning. De ruime garage is verbouwd tot een mooie praktijkruimte. De rustgevende kleur groen, de heerlijke geur en de prettige ambiance zorgen ervoor dat je een wellness-gevoel krijgt. De vele certificaten aan de muur laten zien hoe gedreven Loes is om het beste voor haar klanten te doen.

Het is de tweede vestiging van de eigenaresse, in Rotterdam werkt zij elke vrijdag en zaterdag en in Middelharnis van maandag t/m donderdag. Loes vertelt: “Ik heb in Rotterdam een goede praktijk opgebouwd, maar ik wilde graag op het mooie eiland Goeree- Overflakkee gaan wonen. Toen ik de drive-in woning zag in de Doetinchemsestraat was ik meteen enthousiast. Een goede locatie in een doorlopende straat tegenover een restaurant, enkele winkels en wijkvoorzieningen.
Nu werk ik twee dagen in Rotterdam en vier dagen in Middelharnis. Het is fijn om een praktijkruimte aan huis te hebben met voldoende privacy, zodat de klanten niet door de woning binnenkomen, maar meteen in de praktijkruimte.
Ik ben gespecialiseerd in schouder- en nekklachten, deze klachten komen veel voor i.v.m. een verkeerde werkhouding of veel stress. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen zodat je niet helemaal ‘vast’ komt te zitten. Opvallend is dat een auto regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt maar dat die voor ons zelf vergeten wordt. Bij mij kun je terecht voor diverse massages, van ontspanningsmassage t/m bindweefselmassage”.

Geef je immuunsysteem een boost met Andullatie Therapie. Hiervoor ga je op een speciaal ontwikkeld massagebed liggen dat d.m.v. trillingen en infrarood er voor zorgt dat er diverse processen in het lichaam opgang komen om je gezondheid te verbeteren.

De massagepraktijk van Loes is te vinden aan de Doetinchemsestraat 30 in Middelharnis. Meer info via www.groenwellness.nl