Afbeelding
Foto:

Boekenmarkt van vier zaterdagen

SOMMELSDIJK - Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers die uitkijken naar de boekendagen van de Exoduskerk in Sommelsdijk /Middelharnis.

De boekenmarkt van de Exoduskerk is divers en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van Goeree-Overflakkee. De boeken liggen overzichtelijk op rubriek gerangschikt. Natuurlijk romans, thrillers, literatuur, kunst en hobbyboeken. Bijzondere exemplaren over WO2, streek- en algemene geschiedenis (herdruk. H. van Dam-1680 tot werk van Cats en Vondel). Religie van Smytegelt tot Kuitert en kinderboeken van Annie M.G tot Thea B.
Antiquariaat is al jaren een onderdeel van de boekenmarkt. Ook de collectie CD’s en DVD’s mag er zijn.

Deze veelzijdige boekenmarkt, die in de ontmoetingsruimte van de kerk wordt gehouden, is extra ruim van opzet. De geldende gezondheidsregels worden daarbij gehandhaafd. Ook is er een looproute. De markt is op de zaterdagen 30 oktober, 6, 13 en 20 november. Tijdens de ontmoetingsdagen is de boekenmarkt ook vrijdagavond 5 november (19.00- 21.30 uur) te bezoeken.
Het gebouw is op zaterdagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur. De Exoduskerk is te vinden aan de Dorpsweg 97a in Sommelsdijk.

De boekenmarkt is onderdeel van de ontmoetgingsdagen van de Exoduskerk. De opbrengst gaat naar activiteiten en onderhoud van de kerk en ook wordt een deel bestemd voor goede doelen.
Meer info via Bert Voorberg - bertvoorberg31@gmail.com