Afbeelding

Muzikale Dag van de Mantelzorg

MIDDELHARNIS - "Wij hebben lang in onzekerheid gezeten, wat mogen/kunnen we organiseren in 2021 voor de Dag van de Mantelzorg? Kunnen we voorzichtig weer aan een fysieke bijeenkomst denken of wordt het plan B, maar welk plan B moet het dan worden? Inmiddels is de kogel door de kerk, we mogen een fysieke bijeenkomst organiseren! Ik merk dat we er toch weer even aan moeten wennen, u waarschijnlijk ook!", aldus de mensen van Stichting ZIJN.

Op zaterdag 6 november van 14.00 tot 16.00 uur treedt 'Duo Voci' voor u op in het Diekhuus in Middelharnis.  Duo Voci: twee unieke stemmen die elkaar gevonden hebben. Margreet met haar prachtige geschoolde klassieke sopraanstem en Joke met haar mezzosopraanstem met jarenlange ervaring in de popmuziek.
Wat hen bindt, is de passie voor het optreden voor grote, maar ook voor kleinere gezelschappen, en het ontroeren van de luisteraar met hun warme presentatie en hun 2-stemmige interpretatie van klassieke liederen uit opera/operette. Tevens staan op hun repertoire liedjes uit musicals en mooie luisterliedjes. Er wordt in het Italiaans, Frans, Nederlands, Engels en Duits gezongen. Bovendien wordt het optreden een belevenis voor de luisteraar door de sprookjesachtige, stijlvolle galajurken.

U hoeft alleen maar achterover te leunen en het over u heen te laten komen. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd! Zorgt u meer dan 8 uur per week en voor een periode van meer dan 3 maanden voor een naaste, dan bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden bij Stichting ZIJN via tel. 0187-483366 (optie 2) of per mail: m.vanderwelle@zijngo.nl.