Afbeelding

Natuuronderhoud in Ouddorp

Algemeen

OUDDORP - Komende zaterdag 30 oktober gaat de zaterdaggroep van de NLGO weer voor het eerst van start na een lange corona-rustpauze.

Wie zaterdag lekker buiten bezig wil zijn, kan komen helpen op deze Natuurwerkdag. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de NLGO. Deze keer wordt gestart aan de Blomweg te Ouddorp. De 80 wilgen langs de Preekhilpolder, eigendom van het Waterschap Hollandse Delta, zijn weer aan een knotbeurt toe. 

Op deze actiedag van de Vereniging kan men weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan daar a.s. zaterdag bij helpen. Om 8.30 uur wordt er verzameld bij het viaduct aan de Blomweg. Gereedschap is aanwezig, maar wie in bezit is van ander goed gereedschap mag dit zeker meenemen, ook goede handschoenen is aan te raden.

De Blomweg is te bereiken via de Oudelandseweg in Ouddorp. Inlichtingen kunt u krijgen bij Cees Appel en of Kees van ‘t Zelfde op telefoon nummer: 06-51010013 of 06-22927409 en op www.nlgo.nl