Afbeelding

Zing mee met het Aanschuifkoor of verbreed je kennis met een Biebcollege

REGIO - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is een plek waar je naast het lezen van boeken ook terecht kunt voor activiteiten. Zo kun je komende maand meezingen met het Aanschuifkoor of je kennis verbreden tijdens een Biebcollege. 

Het Aanschuifkoor is een feestelijke ontmoetingsplek in de verschillende Cultuurhuizen op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. De heerlijke meezingers die voorbij komen kent iedereen. En of je nu wel of niet goed kunt zingen dat doet er niet toe; zingen en plezier maken staat centraal. Op donderdag 14 oktober om 14:00 uur kan men terecht in het Diekhuus in Middelharnis, daarna iedere tweede donderdag van de maand.

Op 26 oktober om 14.00 uur geeft Alexandre van den Berg, lid van Historische Vereniging De Motte, een lezing over de geschiedenis van de kerktoren van Ouddorp. Na jarenlang onderzoek naar de archeologie en historie van de toren en dorpskerk van Ouddorp is het nu mogelijk om met nieuwe inzichten het verhaal van de kerktoren en zijn plaats in de geschiedenis van Ouddorp te vertellen. Toegang is 7,50 euro, bibliotheekleden betalen 5 euro. 

Aanmelden voor deze en andere activiteiten kan via www.bzhd.nl en in één van de zeven bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.