(Foto: Sam Fish).
(Foto: Sam Fish).

Richard en Alet winnen gratis bed door lezersactie

Algemeen

SOMMELSDIJK - Onlangs kon je via Eilanden-Nieuws meedoen aan een lezersactie. Daarbij kon een gloednieuwe boxspring van Boxsprings Compleet gewonnen worden. Inmiddels zijn de winnaars bekend en is het bed uitgezocht.

Door Sam Fish

De gelukkige winnaars zijn Alet en Richard Elzes. Richard en Alet werken beiden in de zorg, Alet in de thuiszorg en Richard binnen Nieuw Rijsenburgh. Een pittige baan dus voor hen allebei. “Het is erg druk inderdaad, maar we doen het graag,” laat Richard weten.

Het stel heeft al twaalf jaar een boxspring, dus ze zijn wel wat toe aan iets nieuws. Echter was het potje met geld na een flinke verbouwing aan de lege kant. “We hebben toen besloten om maar even te wachten met het kopen van een nieuw bed,” vertelt Alet. “En toen kwam ineens deze winactie voorbij in de krant. Ik heb maar gewoon meegedaan, wie weet wat er van komt.”

Nieuwe boxspring

In totaal waren er ruim 50 inzendingen voor de lezersactie. “We hebben toen alle inzendingen naast elkaar gelegd,” vertelt Theo Andela, eigenaar van Boxsprings Compleet. “We gunnen natuurlijk iedereen een nieuw bed, maar er kan maar één inzending winnen. We hebben voor Richard en Alet gekozen omdat we de zorg een warm hart toedragen. We wilden graag iets terugdoen voor hun inzet.”

En dus mochten Richard en Alet op zaterdag 9 oktober een nieuwe boxspring uitzoeken bij Boxsprings Compleet in Middelharnis. “We hadden niet verwacht dat we zouden winnen,” zegt Alet. “Ik heb een poging gewaagd, want anders win je sowieso niet. Maar ik had hier niet op gerekend. We zijn enorm dankbaar en we kunnen niet wachten tot we binnenkort op een heerlijk nieuw bed mogen slapen.”

Lezersactie

Heeft u de actie gemist of heeft u helaas misgegrepen? Geen nood! Er komen nog diverse andere lezersacties voorbij de komende tijd. Houd Eilanden-Nieuws goed in de gaten en wie weet bent u de volgende winnaar.