Afbeelding
Foto:

Nog plaats voor cursus Marifonie

MIDDELHARNIS - Op 12 of 13 november is er de mogelijkheid om bij WV Flacquee het Basis Certificaat Marifonie te behalen.

De Watersportvereniging biedt de mogelijkheid om in één dag les te krijgen en gelijk het examen af te leggen bij een examinator van het Agentschap Telecom. De cursus zal om 9.00 uur beginnen tot 14.30 uur.
Een docent zal op beide dagen aanwezig zijn om de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Het examen zal plaatsvinden van 15.00 tot en met 16.00 uur door het Agentschap Telecom.
“Omdat (hoogstwaarschijnlijk) vanaf 1 januari 2023 je dit examen moet afleggen bij het CBR maken we nu nog graag gebruik van deze opzet”, aldus de mensen van WV Flacquee.

Het is een dagcursus. Daarom zijn er twee dagen gereserveerd om zoveel mogelijk kandidaten te kans te bieden deze (dag)cursus te volgen.

Kosten: € 150,- pp; Tijden: 9.00-16.30 uur; Locatie: Clubhuis WV Flacquee, Vingerling 15 te Middelharnis; Opgave via: secretaris@wvflacquee.nl. Graag aangeven op welke dag je de cursus wil volgen.