Afbeelding

Expositie bewerkte oesters bij Bruna Ouddorp

Algemeen

OUDDORP - De steeds wisselende en verrassende “kunstzinnige” etalage exposities bij Bruna Ouddorp zijn inmiddels verworden tot een ware trekpleister voor het centrum van Ouddorp.

Mensen zijn iedere keer weer benieuwd wat er nu weer te zien zal zijn. Van 18 oktober t/m 13 november zal er weer een expositie van Rob Robberecht te zien zijn. Hij toont dan weer een collectie bewerkte oesterkleppen, gemaakt volgens de zgn. “decoupage” methode. Nieuw zijn dit keer “Oesters verwerkt op Oesterclusters” en “Collages van Oesters op canvas”. Bij deze twee uitvoeringen zijn de oesters op een compleet nieuwe manier verwerkt. Ook nieuw, de “Museum Art “ collectie, schilderijen op oesters van o.a. Rembrandt, Vermeer en Vincent van Gogh.

De “Ouddorpse Blauwtjes” zullen ook weer aanwezig zijn. Dit zijn oesterkleppen, die met de hand beschilderd zijn, dus ieder exemplaar is uniek.

En…. als u iets koopt steunt u ook nog een goed doel, want zoals te doen gebruikelijk zal de volledige opbrengst door Rob Robberecht gedoneerd worden aan een goed doel. Dit keer de stichting “Sint voor ieder Kint” ( die “t” in Kint klopt echt). Deze stichting zorgt op 5 december voor cadeautjes (in de vorm van cadeaubonnen) voor kinderen, voor wie het krijgen van een cadeautje met 5 december geen vanzelfsprekende zaak is.