Afbeelding
Foto:

Zina Mode bestaat inmiddels 16 jaar

MIDDELHARNIS - Eigenaresse Zina van Zina Mode aan het Zandpad 54 is het moeilijke coronajaar redelijk goed doorgekomen. Op dit moment dacht ze dat haar modezaak 15 jaar bestond, maar doordat alle winkels gesloten waren in die periode van Covid-19, is het nu ineens 16 jaar dat haar winkel bestaat. En voor haar vaste klanten houdt zij daarom een feestelijke week van 28 september tot en met 5 oktober. Iedereen die een aankoop doet in die week, ontvangt een aardige attentie.

Door Cora de Boed

Zina weet feilloos wat haar klanten nodig hebben en dan doelt ze op de juiste pasvorm en stijl, wat het beste bij hen past. En als het niet mooi staat, zegt ze het ook eerlijk. Dan zoekt ze verder en helpt haar klanten op een plezierige manier de juiste kleding te vinden. Voor diegenen waarvoor geen passende kleding te vinden is uit de keurige en overzichtelijke collectie merkkleding bij Zina Mode, is er een mogelijkheid om maatkleding te laten maken (dress for you). Dan gaat Zina aan de slag met de centimeter en weet ze tot een goede oplossing te komen wat die bewuste klant tevreden stemt. Wat ook fijn is dat Zina aan kleuranalyse doet. Zij ziet al snel welke kleuren bij een klant passen.
Zij is trots op haar nieuwe collectie moderne en klassieke kleding die in Europa wordt geproduceerd met duurzame, natuurlijke stoffen. Dat is erg belangrijk voor haar. Ze biedt ook het vermaken van kleding aan en doet dat gratis.
Jong en oud kunnen bij Zina Mode terecht voor fashion, casual en trends. Het is er fijn winkelen omdat Zina voor alle klanten afzonderlijk een plekje in haar hart heeft en ze hen met een goed gevoel de deur kan laten uitgaan. Voor Zina is haar werk daardoor heel gevarieerd, want iedereen is tenslotte verschillend, ook in smaak en kleur.