Christelijk gemengd koor Jeduthun hervat repetities

MIDDELHARNIS - In de grote of Sint Michaelskerk in Middelharnis klinken iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur weer stemmen vanuit het koor en wordt er weer druk gerepeteerd.

“Dankbaar dat dit na al die tijd weer mogelijk is. Dirigent Jan Wisse heeft na een aantal maanden het koor digitaal te hebben begeleid zijn plaats weer in genomen achter de piano, wat is het fijn om weer te mogen zingen over die grote God Die wonderen doet!”, aldus het koorbestuur.

Het bestuur heeft alles goed in handen, er worden strakke indelingen gemaakt om de risico’s zo klein mogelijk te houden. “We repeteren niet in de Hoeksteen maar in de kerk i.v.m. de ruimte”.

Het repertoire is divers, we zingen psalmen en oude en nieuwe gezangen, er wordt flink gerepeteerd maar de liederen zijn goed in te studeren voor iedereen van jong tot oud. Het is fijn om elkaar weer te ontmoeten en even bij te kletsen. Heeft u zin om te komen zingen dan verwelkomen wij u graag, wel even vooraf aanmelden via jeduthunmiddelharnis@hotmail.com