Eerste blinde reflexzonetherapeut bij oogcafé Oogvereniging

MELISSANT - Bianca Wessel; de eerste, blinde reflexzonetherapeut met handelsmerk in Nederland, verzorgt een presentatie over haar opleidingspad en werk tijdens het oogcafé (initiatief van de Oogvereniging) op 23 september in Buurtcentrum de Melishof in Melissant. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk en is mogelijk via bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl.

Vanuit een holistische benadering behandelt reflexzonetherapeut Bianca Wessel haar klanten door middel van massage van de drukpunten op de voeten en onderbenen waardoor eigen genezing door het lichaam wordt gestimuleerd. Het handelsmerk stelt Bianca Wessel in staat om naast de natuurkundige geneeswijze ook de Chinese en energetische geneeswijze te kunnen toepassen. Dit klinkt in eerste instantie als een vrouw met een bijzonder beroep, het wordt extra bijzonder omdat Bianca volledig blind is. Met het behalen van haar opleiding is zij de allereerste blinde reflexzonetherapeut met handelsmerk in Nederland.

Oogcafé

Oogcafé Goeree-Overflakkee is een initiatief van de Oogvereniging (de patiënten- en belangenorganisatie voor mensen met een oogaandoening in Nederland) en vindt elke tweede en vierde donderdagmiddag van de maand plaats. Belangstellenden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur welkom bij Buurtcentrum de Melishof, Binnenweg 59 – 61, 3248 AE in Melissant. Alle belangstellenden zijn welkom, het oogcafé is een activiteit waarbij ervaringen delen en contact met elkaar centraal staan. Ook verwelkomen wij graag jongere blinden/slechtzienden, op zoek naar nieuwe contacten en informatie over oogaandoeningen en leven en werken met een oogaandoening. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk en is mogelijk door een e-mail te sturen naar bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl.